11 | 04 | 2021

Zware dobber

Van onze verslaggever Bart,

De Treffers (R) thuis
Dit seizoen geen dubbele, trio of nog meer samengevoegde verslagen van meerdere wedstrijden is de afspraak. Daar houden we ons dus aan. Over het tafeltennis valt weinig te schrijven. Zie de verslagen van Dennis. Als ik zie dat Marieke en Luuk daarin de boventoon voeren, weet ik genoeg.

Diezelfde Marieke en Luuk waren afgelopen vrijdag ook aanwezig in het Oosterhonk. Marieke als altijd super vrolijk en enkel lachen. Luuk iets serieuzer, maar wel even mededelend dat hij vijf kilometer hard had gelopen in 22 minuten. Niet dat we een atletiekvereniging zijn, maar wie van Taveri doet ‘m dat na?

Een andere dit seizoen is dat Edwin alle thuiswedstrijden speelt en Bram immer meegaat op verplaatsing. Alleen niet afgelopen vrijdagavond. De zus van Bram is aanstaande vrijdag, wanneer we samen met team 2 – hier is het teken van leven, jewel – op bezoek gaan bij Avanti in Hazerswoude-Dorp, jarig en zodoende heeft Bram gerolen met Edwin en kon onze vedette aantreden in Ridderkerk.

Rutger weet precies waarom we het niet over de uitslag zullen hebben. Bram heeft het aardig gedaan, Dennis iets minder en Bart nog iets minder. De dubbel is al helemaal niet gespeeld. Gelukkig waren de tegenstanders hartstikke leuk, aardig en gezellig. Het was dan ook lachen, gieren en brullen met hen. Echt zelden zo’n gave avond gehad op dat gebied. Zo kan het dus ook!

Bovenstaande berust helaas niet geheel op waarheid, maar wat wel waar is, is dat de eerste klasse toch wel, voor sommige wederom, lastig is. Er gaan veel duels verloren en het lijkt vooral heel erg wennen te zijn. Komt bij dat Bram en Bart hun voorbereiding in duigen hebben zien vallen door respectievelijk vakantie en het beoefenen van echte sporten, Edwin vol continu geteisterd wordt door allerlei fysieke ongemakken en Dennis vast ook wel een of andere smoes aan kan dragen. We komen gewoon een fractie tekort en dat is jammer. Gelukkig maakt dat de onderlinge pret er niet minder om en hoeft niemand zich zorgen te maken om ons.

Aanstaande vrijdag zullen we er weer alles aan doen om te winnen, we zijn dan ook vaak met zijn vieren te vinden op de niet te missen DAT. We hebben het dan ook gewoon nodig, die training. Het niveau moet omhoog en persoonlijk ben ik zeer blij dat ik behalve mijn vaste chauffeur John nu ook twee andere chauffeurs gevonden heb met Sami en Robert. Zonder hen en dus de DAT kan ik denk ik beter meteen stoppen met die blafsport en me vol toeleggen op het wielrennen en hardlopen. Ondertussen is er zelfs een heuse afspreekplek ontstaan bij de Rudolf aan de Kralingse Zoom, wat laten we hopen ook het beginpunt van alsnog een fraai pingpongseizoen kan worden.

Het was nu alvast de plaats waar afgesproken is dat ik donderdag mijn verslag af zou hebben, maar de rotonde daar is zo onvoorstelbaar inspirerend dat het me gelukt is alles vandaag, woensdag, al op papier te hebben. Waarvan akte.

Heet van de naald

01.12: Corona-protocol recent vernieuwd
02.12: vernieuwing inhoud website onderweg

Bardiensten

Zolang de bar gesloten is, zijn er geen bardiensten...

Webmaster

webmastert

Hoofdsponsor

HBM