11 | 04 | 2021

Verslag jeugd 1

Van onze verslaggever Stefan,

Op 28 september hadden we de wedstrijd tegen de nummer 1, Docos Wolkyshop. We begonnen met de spelers Ricardo, Jeftha en Stefan.
Er was één heel goede tegenstander waartegen we wel tegenstand konden bieden, maar niet van konden winnen. Ricardo moest jammer genoeg gelijk zijn eerste partij tegen deze tegenstander. Jeftha won de wedstrijd erna met redelijk gemak waardoor we weer gelijk kwamen. De wedstrijd erna was voor Stefan tegen de makkelijkste tegenstander van de drie. Hij won nog maar net met alle moeite in een vijf-setter. De dubbelpartij werd gespeeld door Ricardo en Jeftha die deze ook makkelijk wonnen. De stand na vier potten: 3-1 voor HBM-Taveri. Daarna wonnen Jeftha en Ricardo de partij tegen hun tegenstanders: 5-1
Stefan moest daarna aantreden tegen de sterkste en het volgende punt ging naar de tegenstander, hoewel het nog wel een vijf-setter werd. Na de 5-1 gingen trouwens de overige vier potten naar de tegenstander, op één na. Ricardo won zijn laatste partij nog, Jefha verloor van de sterke tegenstander en Stefan verloor hopeloos zijn partij met 3-0 na slecht spel.
We hebben uiteindelijk weer met 6-4 gewonnen. We zijn hierdoor tot op één punt genaderd van Docos. Een goede dag, hoewel er iets meer in had gezeten.

Heet van de naald

01.12: Corona-protocol recent vernieuwd
02.12: vernieuwing inhoud website onderweg

Bardiensten

Zolang de bar gesloten is, zijn er geen bardiensten...

Webmaster

webmastert

Hoofdsponsor

HBM