11 | 04 | 2021

Verslag team 1

Van onze verslaggever Robert,

Team 1 heeft dit seizoen twee doelstellingen: linkerrijtje en niet verliezen.

Niet verliezen loopt tot nu toe lekker: ook tegen het hoger geklasseerde Taverzo werd niet verloren, sterker nog: er werd ruim gewonnen. Niet zo ruim als had gemoeten maar toch ruim genoeg om steviger in het linkerrijtje te staan dan vorige week.
Patrick speelde degelijk, zeker gegeven het feit dat hij licht (?) geblesseerd is aan z'n schouder. Wederom ongeslagen.
Carlo speelde zeer goed, twee winstpunten waren zijn deel. Alleen invaller Sander (ook hoofdklasse) moest hij feliciteren.
Robert speelde niet goed, niet geconcentreerd. Het lijkt erop dat Robert zich niet kan opladen als z'n teamgenoten wel voor de winstpunten kunnen zorgen. Hij won, moeizaam, van Sander. Tegen Jerry van Noort was er een ingecalculeerde nederlaag maar tegen Barry Brouns leek Robert op een eenvoudige overwinning af te gaan. Hij bleek echter te veel bezig met de partij op de tweede tafel. Rutger speelde een puike partij zodat Robert de vierde game onnodig verloor en tegenstander Barry zodanig in z'n spel had laten komen dat ook game vijf niet werd gewonnen.

Doordat het dubbel na een stroeve start redelijk eenvoudig werd gewonnen was er een 7-3 overwinning. Valt wat tegen als je 5-0 en 7-1 voorstaat...
De derde plek in de poule is nu wat steviger in handen, met een korte achterstand van twee punten op de koplopers Rijnsoever en Papendrecht.

Heet van de naald

01.12: Corona-protocol recent vernieuwd
02.12: vernieuwing inhoud website onderweg

Bardiensten

Zolang de bar gesloten is, zijn er geen bardiensten...

Webmaster

webmastert

Hoofdsponsor

HBM