11 | 04 | 2021

Verslag team 3

Van onze verslaggever Dennis,

Wat valt er te halen?
Om te beginnen. Wie valt er te halen? Voor 5 uur Marieke naar streetdance gebracht. Daarna ruim over half 7 Luuk op tijd bij Taveri afgeleverd. Vervolgens Marieke opgehaald en rond kwart over 7 achtergelaten (en de volgende dag weer opgehaald) bij oma. En toen? Als een haas richting Heerjansdam om Bram op te halen. Rond 10 voor 8 maakte Bartholomeus team 3 compleet. Edwin mocht lekker recreëren in het Oosterhonk.
Na een kleine vertraging onderweg –Bram dirigeerde Dennis onterecht de Maastunnel in of Bart trok onverwachts aan het stuur (in ieder geval, het was niet de schuld van de chauffeur)- werden we door Xerxes 2 hartelijk ontvangen.
Dennis beet het spits af tegen Xerxes. Hij won in straight games van de bij vlagen goed spelende, maar iets te wisselvallig spelende Chafik. Bart kon geen grip krijgen op invalster Lan Zu. Een taaie speelster die het beter schijnt te doen in hogere klasses. Vervolgens speelde Bram zijn eerste serieuze wedstrijd in maanden. En dat was te merken.  Jan Willem kwam met 2-0 voor en wist met een 10-6 voorsprong in de derde game de partij niet in winst om te zetten. Bram wist knap deze game er toch uit te slepen en won alsnog in een spannende 5de game met 11-8. Dennis kwam tegen Jan Willem in een spannende pot net tekort en verloor de 5de game met 11-9. Bram en Dennis wonnen het dubbelspel met 10-12 in de beslissende game.
Tegen Lan Zu wist Dennis zijn partij te winnen. Bram verloor verrassend van haar. In zijn laatste partij kon Bart een vuist maken en vijzelde zijn zelfvertrouwen wat op door van Chafik te winnen. Uiteindelijk stond er een eindstand van 4-6 op het bord. Een broodnodige overwinning. Eerlijk gezegd werd er op meer gerekend.  We hebben wel de eerste winst in de eerste klasse te pakken. Er viel dus wat te halen. De volgende keer wellicht meer……? 

Heet van de naald

01.12: Corona-protocol recent vernieuwd
02.12: vernieuwing inhoud website onderweg

Bardiensten

Zolang de bar gesloten is, zijn er geen bardiensten...

Webmaster

webmastert

Hoofdsponsor

HBM