11 | 04 | 2021

Verslag team 3

Van onze verslaggever Dennis,

Vuurdoop
Eindelijk mocht team 3 starten in de zo begeerde eerste klasse. Vorig jaar werd een promotie naar de eerste klasse gedwarsboomd door Xerxes. Ze behaalden net als wij 75 punten, maar het onderling resultaat was in hun voordeel. Afgelopen seizoen (tweede geworden) werd ons promotieverzoek wel gehonoreerd door de bond.
Afgelopen vrijdag was onze vuurdoop thuis tegen de kanshebber voor de titel Taveba. Ons team bestaat voor dit jaar uit Bartholomeus, Brammus (alleen uitwedstrijden), Edwina (alleen thuiswedstrijden) en DentheMan. Bram kwam ons dus aanmoedigen.
Taveba was een zeer lastige tegenstander, zeker voor een eerste wedstrijd. Met René van Dijk (anti op backhand en zo vast als een huis), John Yap (ijzig kalm) en Peter van Vuren (feilloze backhand) in de gelederen. Dennis begon zeer voortvarend tegen René en pakte brutaal de eerste game. Bram gaf daarna wat aanwijzingen aan zijn teamgenoot. René kwam vervolgens steeds beter in zijn spel en domineerde het spel steeds meer. Dit had overigens weinig te maken met de aanwijzingen van Bram. Bart wist in zijn volgende wedstrijd 12 punten en Edwin 13 punten te vergaren, maar dolven duidelijk het onderspit. Bart is zoekende naar het juiste balgevoel. Daarnaast is deze sportman pur sang wellicht met te veel andere sportieve aangelegenheden bezig. Bart en Dennis speelden een aardig dubbel, maar moesten Peter en John toch feliciteren na 4 games. Een 0-4 ruststand stond op de borden. Vooraf werd gehoopt op een tweetal punten. Helaas konden de heren van het derde team deze niet binnenslepen. De volgende 5 punten werden kansloos verloren. Edwin ondervond nog eens dat lang serveren in deze klasse echt wordt afgestraft, maar speelde desondanks naar vermogen. In de laatste wedstrijd speelde Dennis tegen Peter. Vooraf werden hem kansen toegedicht. En dat bleek niet onterecht. Helaas werd de 5de game verloren met 7-11 (na 3 geluksballen in zijn nadeel en een service die veel te lang was).
Kortom, de kop is eraf, de vuurdoop is geweest. En dan kunnen we nu echt gaan beginnen. Leerpunten: vooral kort serveren, goede service ontvangst.

Heet van de naald

01.12: Corona-protocol recent vernieuwd
02.12: vernieuwing inhoud website onderweg

Bardiensten

Zolang de bar gesloten is, zijn er geen bardiensten...

Webmaster

webmastert

Hoofdsponsor

HBM