06 | 03 | 2021

Eerste nederlaag voor team 1

Van onze verslaggever Patrick,

Team 1 is afgelopen vrijdagavond tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. In de thuiswedstrijd tegen koploper Shot uit Zwijndrecht werd met het kleinst mogelijke verschil van 4-6 verloren. Zoals de eindstand al doet vermoeden werd de derby een spannend gevecht tussen de enige twee nog ongeslagen ploegen.
Grote man bij de Ridderkerkse formatie was Hans Stapels die een uitstekende hattrick noteerde. Patrick Weijers wist voor het vierde punt te zorgen. Robert Beenes toonde opnieuw aan dat hij op de goede weg is maar bleef toch met lege handen.
Ondanks de nederlaag staat HBM/Taveri er, met nog slechts 1 wedstrijd te gaan in het reguliere gedeelte van de competitie, nog steeds prima voor en zijn de play-offs en dus ook handhaving in de Hoofdklasse binnen bereik. Komende vrijdagavond is een gelijkspel in de uitwedstrijd in Oegstgeest tegen hekkensluiter Pecos voldoende om het in eigen hand te houden en helemaal zeker te zijn van plaatsing. Bij een nederlaag is het zeker ook nog mogelijk maar zijn de Ridderkerkers afhankelijk van andere uitslagen in de poule.

Heet van de naald

01.12: Corona-protocol recent vernieuwd
02.12: vernieuwing inhoud website onderweg

Bardiensten

Zolang de bar gesloten is, zijn er geen bardiensten...

Webmaster

webmastert

Hoofdsponsor

HBM