28 | 01 | 2021

Team 1 doet goede zaken

Van onze verslaggever Patrick,

Team 1 heeft afgelopen vrijdagavond een belangrijke overwinning geboekt in de strijd om een ticket voor de play-offs te bemachtigen. In eigen huis werd het jonge doch talentvolle Avanti uit Hazerswoude met minimaal verschil verslagen.
De gasten streden voor hun laatste kans om kans te maken op de play-offs en dat was duidelijk te merken. Avanti vocht zich naar een 0-3 voorsprong en leek de thuisclub op een zware nederlaag te gaan trakteren.
Het dubbelspel zorgde echter voor een kentering. Het koppel Hans Stapels/Patrick Weijers leverden het beste dubbel af in dit seizoen en lieten hun tegenstanders kansloos. In het vervolg vielen alle wedstrijden op één na in het voordeel uit van de formatie uit Ridderkerk.
Grote man bij de Ridderkerkers werd Robert Beenes die na jaren van experimenteren met materiaal, na invoering van de plastic bal, eindelijk het goede gevoel te pakken lijkt te hebben. Met geweldig spel wist hij twee winstpartijen in het enkelspel te winnen en had zelfs kans op een hattrick. Ook Hans Stapels wist twee partijen naar zich toe te trekken. Patrick Weijers stelde ietwat teleur met slechts één overwinning.
De Ridderkerkers bleven door deze overwinning dit seizoen nog steeds ongeslagen en komen de play-offs steeds dichterbij . Komende vrijdagavond komt koploper (en eveneens ongeslagen) Shot ’65 uit Zwijndrecht in Ridderkerk op bezoek en zullen de Ridderkerkers hun huid duur verkopen en proberen de ongeslagen status te behouden.

Heet van de naald

01.12: Corona-protocol recent vernieuwd
02.12: vernieuwing inhoud website onderweg

Bardiensten

Zolang de bar gesloten is, zijn er geen bardiensten...

Webmaster

webmastert

Hoofdsponsor

HBM