26 | 02 | 2021

Team 1 handhaaft zich en bereikt play-off's

Van onze verslaggever Patrick,

De tafeltennissers van HBM/Taveri hebben vorige week vrijdag de play-offs in de hoofdklasse bereikt en hebben zich zo ook automatisch weten te handhaven. In de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Pecos in Oegstgeest was een remise voldoende om dit te bewerkstelligen en niet afhankelijk te zijn van andere uitslagen in de poule. In een spannende strijd met een merkwaardig scoreverloop (1-3 voor en vervolgens 5-3 achter) werd er toch een 5-5 gelijkspel afgedwongen.
Hans Stapels, de laatste weken toch al in grote vorm, won ook nu weer twee partijen in het enkelspel. Patrick Weijers die de laatste wedstrijden wat minder op dreef was wist zich ook naar twee winstpartijen te worstelen. Ook samen in het dubbelspel waren Stapels en Weijers succesvol. Robert Beenes wist niet het niveau van afgelopen weken te halen en bleef met lege handen.
HBM/Taveri eindigde door dit gelijkspel op de derde plaats en zal het in de halve finales van de play-offs in een thuis- en uitwedstrijd moeten zien af te rekenen de nummer twee, Salamanders uit Wateringen. Een team wat in het reguliere gedeelte van de competitie nog met 6-4 werd verslagen. Daarbij moet wel worden aangetekend dat Salamanders niet in de sterkste opstelling aantrad. Het tweeluik zal komende vrijdag van start gaan in Ridderkerk.

Heet van de naald

01.12: Corona-protocol recent vernieuwd
02.12: vernieuwing inhoud website onderweg

Bardiensten

Zolang de bar gesloten is, zijn er geen bardiensten...

Webmaster

webmastert

Hoofdsponsor

HBM