26 | 02 | 2021

Teleurstellend gelijkspel team 1

Van onze verslaggever Patrick,

De tafeltennissers van HBM/Taveri zijn er afgelopen vrijdagavond in de uitwedstrijd in Gorinchem tegen Gorkum niet in geslaagd de zegereeks voort te zetten. Tegen de hekkensluiter werd er een teleurstellend gelijkspel behaald. Aan het vertoonde spel lag het zeker niet. De gastheren boden verrassend echter sterk weerwerk waardoor er bij vlagen uitstekend tafeltennis werd vertoond. Een overwinning had echter zeker mogelijk geweest.
Patrick Weijers bleef net als een week eerder ongeslagen in het enkelspel. Hans Stapels wist daar nog twee winstpartijen aan toe te voegen. Robert Beenes speelde goed maar was niet erg gelukkig en bleef derhalve met lege handen.
Door de remise hebben de Ridderkerkers de koppositie moeten afstaan aan Shot ’65 uit Zwijndrecht. Dit had deze vrijdag de volgende tegenstander van HBM/Taveri moeten zijn ware het niet dat deze wedstrijd door omstandigheden is verplaatst naar 25 oktober. Hierdoor komt de formatie uit Ridderkerk pas om 18 oktober weer in actie in de thuiswedstrijd tegen laagvlieger Avanti uit Hazerswoude.

Heet van de naald

01.12: Corona-protocol recent vernieuwd
02.12: vernieuwing inhoud website onderweg

Bardiensten

Zolang de bar gesloten is, zijn er geen bardiensten...

Webmaster

webmastert

Hoofdsponsor

HBM