11 | 04 | 2021

HBM/Taveri succesvol in dubbelspel tijdens ZHK

Van onze webmaster,

Gisteren werden de afdelingskampioenschappen voor de senioren gehouden en dit jaar waren er zeven clubgenoten actief. Lorenzo, Ward en Laurens in de F-klasse, Marco, Carlos, Patrick en Robert in de D-klasse. Laurens en Ward en Patrick en Robert overleefden de poulefase in het enkelspel maar strandden in het zicht van de podiumplaatsen. In het dubbelspel was het echter anders.

Marco en Carlos verloren nipt met 11-9 in de vijfde van de poulewinnaars en gingen derhalve niet door en ook Lorenzo, die gekoppeld werd aan Annika Mars (kent u haar nog?) was niet succesvol genoeg. Laurens en Ward stoomden echter door en wisten ook de finale te behalen. Tegen een koppel van Pijnacker werd er slechts één game prijs gegeven zodat bij de prijsuitreiking ook HBM/Taveri vertegenwoordigd was.
Ook Patrick en Robert wisten de finale te bereiken, als gebeurde dat zeer moeizaam. In de poulefase was er winst met twee punten verschil in de vijfde game en in de kwartfinale was dat niet anders. In de halve finale was het verschil iets groter zodat dit jaar eindelijk een finale mocht worden gespeeld. Het was geen hoog niveau maar wel spannend. Uiteindelijk bleken de jeugdige tegenstanders in de vijfde game met 11-7 net even beter. Ook Patrick en Robert dus op het podium.

Al met al een leuk toernooi, niet in het minst omdat Prisca de hele dag als supporter aanwezig was. Waren er ook minpunten? Jazeker!
De vloer was belachelijk glad, de ballen van een bedenkelijk niveau (bijzonder om mee te maken dat in zo’n toernooi er niet met goedgekeurde ballen wordt gespeeld) en het restaurant had een belachelijke  voorraad. De koffie was al snel op, evenals de broodjes, er waren geen tosti’s (want het tosti-ijzer was er niet), de sportdrank was al heel snel op, de blikjes was niet koud, enz. Het is te hopen dat het afdelingsbestuur zich gaat beraden of deze locatie wel de ideale plek is om een dergelijk toernooi te houden...

Heet van de naald

01.12: Corona-protocol recent vernieuwd
02.12: vernieuwing inhoud website onderweg

Bardiensten

Zolang de bar gesloten is, zijn er geen bardiensten...

Webmaster

webmastert

Hoofdsponsor

HBM