11 | 04 | 2021

Verslag team 3

Van onze verslaggever Bram,

Er volgt er nu een uitgebreid verslag van de gespeelde wedstrijd. Insiders weten dat we ons al heel lang hebben verheugd op het spelen van deze partij.

Uitslag 9-1, maar zoals altijd compenseerde de gezelligheid de uitslag van de wedstrijd. Zo, dit was het verslag van de wedstrijd! Nu meer belangrijkere zaken.

Dennis is van het ophalen en zoals afgesproken komt Dennis keurig op tijd aangereden in een wel heel mooie auto. Deze auto is niet de verdienste van Dennis maar wel van zijn lieftallige echtgenote. Even Bart oppikken en daarna naar De Treffers. Onderweg merkten Dennis en mijn persoon op dat het wel heel stil was achterin, blijkt Bart de perfecte voorbereiding te hebben gevonden namelijk slapen! Dit wordt overigens door Bart ontkend, en ik zou het knap vinden om met de rijstijl van Dennis te kunnen slapen (hierover later meer). De heel mooie auto van Helma is van alle gemakken voorzien o.a. navigatie. De reden van navigatie is ”wanneer je de weg niet weet, je de bestemming invoert en dan kijkt en luistert naar de aanwijzingen”. Het moge duidelijk zijn dat de navigatie perfect werkt maar dat het alles te maken heeft met de uitvoering van de aanwijzingen. Onze chauffeur presteerde het om vijf maal achter elkaar en binnen drie minuten de aanwijzingen te negeren en verkeerd te rijden. Uiteindelijk is het toch gevonden, de auto is geparkeerd en we lopen naar de zaal althans dat zou de bedoeling zijn, natuurlijk staan we verkeerd. Zoals bekend heb ik voorgaande jaren competitie gespeeld bij team 1. Mochten wij de weg kwijt zijn bij team 1, dan is de regel: we vragen de weg maar alleen aan een dame en wel een mooie dame. Team 3 heeft totaal geen regels; er werd de weg gevraagd aan iets dat op een vrouw leek, het was zeker geen man maar kan je zeggen de mannen van team1 nog lang hadden lopen zoeken. Voordeel van geen enkele vorm van principes hebben is wel dat den persoon de weg wist en na vijf minuten lopen waren we terplekke. Het uitgebreide verslag van de wedstrijd is hierboven te lezen. De terugreis ging een stuk voorspoediger dan de heenreis. Dit had als reden dat er niet verkeerd werd gereden, de zware bevalling van het spelen was gepasseerd en Bart heeft geen poepje gelaten in de auto! Helma, je heb een mooie auto en in de avond is het net kerst met alle mooie rode lampjes! Maar laat volgende x de stoelverwarming achterwege!

Met tafeltennis groeten Bram

Dennis en Helma, nogmaals gefeliciteerd en het feest was geweldig!!!!!!

Patrick, we denken aan je!

Heet van de naald

01.12: Corona-protocol recent vernieuwd
02.12: vernieuwing inhoud website onderweg

Bardiensten

Zolang de bar gesloten is, zijn er geen bardiensten...

Webmaster

webmastert

Hoofdsponsor

HBM