11 | 04 | 2021

Verslagen team 3 (en 2!)

Van onze verslaggever Bart,

De belofte was om geen duo verslagen te maken, vandaar een quadruple verslag. Zit ook niets anders op met een vrijdagavondwedstrijd, die direct gevolgd wordt door een duel op maandag, een drukke week inclusief DAT en twee wedstrijden op vrijdag. Een gebrek aan schrijvermotivatie speelt ook mee. Dit weer ingegeven door allerlei andere zaken die de voorkeur genieten boven het niet te onderschatten journalistieke werk dat uiteindelijk toch verricht moet worden. Wanneer de eindredacteur gaat vragen om een verslag, weet je dat je toch echt aan het werk moet.

Nadat de schrijver dezes even een speelronde uit de roulatie was door miscommunicatie en het daarom in de soep lopen van het verplaatsen van een wedstrijd – leve het viermansteam – stonden er vrijdag 25 oktober weer drie mooie jongens klaar in Papendrecht voor een heus degradatieduel tegen de plaatselijk ttv. Om drie dagen later voor de afwisseling in Barendrecht aan te treden tegen de lokale trots. In een andere samenstelling, maar wederom met drie mooie jongens.

Het mooie van meerdere wedstrijden in één verslag plempen is dat er zelfs uitslagen samen kunnen worden gevoegd. Het behelsde namelijk twee maal 5-5. De toeschouwers kwamen dan wel weer in hun eigen gedaante langs, al twijfelen we nog steeds of Rutger in Jaap of Robert was opgegaan in Barendrecht…

Het moet gezegd, maar dit verslag glijdt af naar het niveau van een artikel in de marge of zelfs een simpel persbericht. Moet ook kunnen voor een keer. Volgende keer wellicht in Morse.

Afgelopen vrijdag wedstrijden drie en vier, met alle vier de teamleden in actie! Bram, Dennis en Edwin namen het op tegen Xerxes. Althans, dat was de bedoeling. Uitslag: 3-0 voor China. De andere leden van het team van Xerxes hadden autopech. Tja, mijn tegenstandster van De Sprint – ik viel in bij en nou komt het Robert: team TWEE, jaaaaaaaaaaaaaaaaa, ze staan in een verslag – op de andere tafel zei dat er ook nog zoiets als openbaar vervoer is om dan alsnog je bestemming mee te kunnen bereiken, wat ik wel een goede vond. Ook ik kon helaas geen punten scoren, ondanks enkele gewonnen games.
Samengevat dus zes wedstrijden van team 3 en nul zeges, maar wel een leuk verhaal op de achterkant van het wedstrijdformulier en een wedstrijd die naar nu blijkt overgespeeld dient te worden.

Heet van de naald

01.12: Corona-protocol recent vernieuwd
02.12: vernieuwing inhoud website onderweg

Bardiensten

Zolang de bar gesloten is, zijn er geen bardiensten...

Webmaster

webmastert

Hoofdsponsor

HBM