26 | 02 | 2021

Verslag duo 5

Van onze verslaggever Ruud,

In de vrije week van de competitie was een inhaalwedstrijd ingepland tegen Xerxes 1, bemenst door Karel en Jet. Beide spelen ook in de reguliere 3e klasse, dus werd er grote tegenstand verwacht. Maar Ben en ik begonnen onverschrokken aan deze wedstrijd.

Ben begon tegen Jet en jetste er direct een paar smashes op tafel, waardoor Jet vertwijfelt raakte. Maar zij herpakte zich en won in 4 games, met het minimale verschil in punten per game.
Ik prutste wat tegen het korte-noppen-rubber-zonder-sandwich van Karel. Ik kon mij niet ontspannen en loopte bolle spinballen diep in het net. Een betere concentratie en 'leren tijdens de wedstrijd' had het verschil kunnen maken. Eraf in 4 games.

Ook de dubbel ging in 4 games naar Xerxes. -Zucht- En dus aan de versterkende versnapering in de pauze.

Ben speelde vervolgens een kraker tegen Karel. Nopjes tegen nopjes heeft zo zijn eigen dynamiek. Ik snap niet wat Ben deed, maar hij won er wel door. Bijzonder knap.
Ik mocht vervolgens tegen Jet aantreden. Nog niet geheel een comfortabel gevoel bij mijn eigen spel zorgde ervoor dat eenvoudige schuif rallies verloren gingen. Gelukkig kon ik met mijn service en aanvallende ballen de punten binnenhalen, om zo in 5 games het punt binnen te hengelen.

Deze 2-3 nederlaag brengt ons na wedstrijden op de vierde stek. Handhaving is het doel.

Heet van de naald

01.12: Corona-protocol recent vernieuwd
02.12: vernieuwing inhoud website onderweg

Bardiensten

Zolang de bar gesloten is, zijn er geen bardiensten...

Webmaster

webmastert

Hoofdsponsor

HBM