26 | 02 | 2021

Verslag duo 5

Van onze verslaggever Ruud,

De competitie verloopt nog niet zo geweldig voor duo 5. Het kost moeite om de punten bijeen te sprokkelen. Na drie wedstrijden bungelen wij onderaan de ranglijst, maar er is nog een wedstrijd in te halen.
Jan en Ruud gingen met een duidelijke opdracht richting Oud Beijerland. Sorry moest met ruime cijfers verslagen worden. Ruud heeft al een aantal jaren geen competitie gespeeld en was nieuwsgierig wat de avond zou brengen. Jan was er helemaal klaar voor.

Ronald en Leonard vormden het ontvangstcomité. Jan begon tegen de verdedigende Leonard. Door het enthousiasme van Jan maakte hij aanvallende fouten. Uiteindelijk pikte Leonard het puntje in. Ruud mocht het gaan proberen tegen Ronald. Ondanks de sterke backhand van Ronald, kon hij geen bedreiging vormen.

De dubbel werd gewonnen in vier games. Leonard bracht Ruud ertoe om slim te spelen. De juiste service en de juiste hoek opzoeken, waar hij moeite mee had. Het gebrek aan wedstrijdritme bracht Ruud tot aanvallende fouten, maar de winst kon hem niet ontgaan. Daarna dwong Jan Ronald tot het spelen van zijn spel. De back hand van Ronald kon niet in stelling worden gebracht. En dus, na vier games, won Jan deze pot. Met 4-1 winst ging duo 5 huiswaarts. Volgende week spelen we de inhaalwedstrijd tegen Xerxes, een 3e klasse team in de reguliere competitie.

Heet van de naald

01.12: Corona-protocol recent vernieuwd
02.12: vernieuwing inhoud website onderweg

Bardiensten

Zolang de bar gesloten is, zijn er geen bardiensten...

Webmaster

webmastert

Hoofdsponsor

HBM