26 | 02 | 2021

Luuk Broers clubkampioen 2016

Van onze webmaster,

Afgelopen zaterdag werden de clubkampioenschappen voor de jeugd gehouden. Zestien spelers werden verdeeld over 4 poules waarbij de nummers 1 en 2 zich plaatsten voor de A-klasse en de nummer 3 en 4 doorgingen naar de B-klasse.

In de poulefase waren er geen verrassingen te noteren en alle geplaatste spelers gingen door naar de A-klasse.

De halve finales van de B-klasse werden gespeeld door Finn Heezen tegen Geert Hooijmeijer en Arco Kok tegen Inga Beenes. Finn pakte een 2-1 voorsprong in games maar moest alsnog in vijven zijn meerdere erkennen in Geert. Na een 1-1 tussenstand in games tussen Inga en Arco, verzuimde Inga na een mooie voorsprong de derde game te winnen, waarna Arco in de vierde game gedecideerd toesloeg.
In een hoogstaande finale werd opnieuw over het maximale aantal van vijf games gespeeld en Geert (nog geen drie maanden lid) toonde zich net iets koelbloediger dan Arco en mag zich een jaar lang clubkampioen van de B-klasse noemen.

De halve finales in de A-klasse werden zoals verwacht gespeeld door de leden van het eerste jeugdteam waarbij Luuk Broers en Rowan van de Roer zich plaatsen voor de finale, ten koste van Jelger van Dam en Koen Geldorp.
De finale ging over maximaal zeven games. Na twee games was de stand gelijk maar vervolgens trok Luuk met drie gewonnen games aan het langste eind en mag zich het komende jaar de terechte clubkampioen bij de jeugd van Taveri noemen.

Tijdens de prijsuitreiking waren er bekers voor alle finalisten en werd Inga nog verrast met de aanmoedigingsprijs.

 

Van links naar rechts: Inga, Rowan, Luuk, Arco en Geert

 

 

 

Heet van de naald

01.12: Corona-protocol recent vernieuwd
02.12: vernieuwing inhoud website onderweg

Bardiensten

Zolang de bar gesloten is, zijn er geen bardiensten...

Webmaster

webmastert

Hoofdsponsor

HBM