26 | 02 | 2021

Nieuwsflash jeugd

Van onze verslaggever Joeri,

Op zondag 17 april vond het Opstaptoernooi in Rotterdam plaats. Namens Taveri was Finn aanwezig voor zijn eerste toernooi. Ondanks dat hij pas een paar weken speelt ging hij met vol enthousiasme de strijd aan. Met zijn vader aan zijn zijde wist hij een aantal goede potten te spelen. Door zelfs een overwinning te pakken was de dag geslaagd. Finn heeft de smaak te pakken gekregen en traint nu volle bak. Succes alvast bij de Open Zwijndrechtse en de clubkampioenschappen Finn!

Op zaterdag 23 april speelde team 1 thuis tegen koploper Drivers. Er werd fanatiek ingespeeld, want er stond veel op het spel. Aangezien Drivers met 6 punten kampioen waren en Taveri punten nodig heeft voor lijfsbehoud. Na de 9-1 uit nederlaag wilden onze jongens zich graag revancheren. Met veel inzet, strijd en passie hebben alle drie de jongens zeer goede partijen gespeeld. Ze klampte zich vast aan het hogere basisniveau van de tegenstander en wonnen veel games. Uiteindelijk hebben Luuk, Jelger en Gert alle drie een enkel gewonnen! Door deze 3-7 nederlaag kunnen we in de laatste wedstrijd onszelf veilig spelen.

Als laatste was het weer goed om te zien dat de 4e man gewoon komt kijken, aanmoedigen en tellen. Behoud die goede teamspirit en succes voor de laatste wedstrijd.

Heet van de naald

01.12: Corona-protocol recent vernieuwd
02.12: vernieuwing inhoud website onderweg

Bardiensten

Zolang de bar gesloten is, zijn er geen bardiensten...

Webmaster

webmastert

Hoofdsponsor

HBM