11 | 04 | 2021

Voorbeschouwing clubkampioenschappen senioren 2014 (3)

Van onze webmaster,

Aanstaande zaterdag worden de clubkampioenschappen van 2014 bij de senioren gehouden. Hierbij het derde deel van de voorbeschouwing waarin weer een aantal spelers wordt voorgesteld.

Ruud
Ruud speelde afgelopen seizoen met een winstpercentage van 48% onder de maat. Ruud kan veel beter, ook veel beter dan de tiende plek van vorig jaar. Daar is hij zelf gelukkig ook van overtuigd, gegeven de opmerking dat hij van plan is deze keer zelf z’n batje te reinigen. Ruud ziet René en John als finalisten en vreest Sami omdat Sami hetzelfde spel heeft. Ruud ziet zich zelf terug op plekje 10, een evenaring van zijn prestatie van vorig jaar.

Rutger
Rutger speelde drie potjes in team 4 maar zijn twee winstpartijen waren toch onvoldoende om degradatie te ontlopen. Tsja, dat krijg je als drie van de vier teamgenoten een lager percentage speelden. Rutger, die vorig jaar als elfde eindigde, is erg voorzichtig als het om z’n eindklassering gaat: iets tussen de 9e en 14e. Over de hoogst eindigende junior is hij een stuk stelliger: Jeftha! Hij voorspelt dat Robert en Patrick in de finale komen met Patrick als eindwinnaar. Rutger hoopt Bram, ook al heeft Bram net als Rutger afgelopen seizoen drie potjes in de hoofdklasse verloren, zo laat mogelijk in het toernooi tegen te komen. Bij de Chinees is vroeg genoeg, aldus Rutger die hierbij iedereen oproept voldoende cash geld mee te nemen zodat ook zonder problemen de Chinees kan worden betaald.

Leo
Leo is een van de twee debutanten. Met het Kersttoernooi heeft hij laten zien dat hij als van de fanatiekste spelers van de vereniging is. Desgevraagd ziet hij iedereen als angstgegner en hij heeft de wens om tegen de sterkste speler te beginnen zodat het daarna alleen maar mee kan vallen. Uiteindelijk ziet Leo zich terug op plekje 24. Als geheime wapen heeft Leo een knalgele broek gekocht met pikante plaatjes van een dame, in de hoop dat dat voldoende afleiding geeft aan de tegenstanders. We kijken er naar uit!

Ricardo
Ricardo promoveerde afgelopen seizoen naar de landelijke competitie en is van plan, als titelhouder bij de jeugd, ook bij de senioren te laten zien dat er met hem ernstig rekening moet worden gehouden. Hij heeft angst voor Jeftha die het hem in de finale van het Kersttoernooi flink lastig wist te maken. Zelf ziet hij plekje 15 als hoogst haalbare, maar het kan zijn dat hij met deze uitspraak anderen in slaap probeert te sussen. Ricardo denkt dat John en Patrick de finale spelen met Patrick als bovenliggende partij. Ricardo heeft laten weten er erg veel zin in te hebben, we zijn dus gewaarschuwd!

 

Heet van de naald

01.12: Corona-protocol recent vernieuwd
02.12: vernieuwing inhoud website onderweg

Bardiensten

Zolang de bar gesloten is, zijn er geen bardiensten...

Webmaster

webmastert

Hoofdsponsor

HBM