11 | 04 | 2021

Duo 1 kampioen

duo1

Van onze verslaggever Dennis,

(Onderstaand de tekst zoals deze de komende week in de diverse weekbladen zal verschijnen)

Tafeltennisvereniging HBM/Taveri mocht bij de senioren duo team 1 huldigen. Dit team werd namelijk najaarskampioen in de vierde klasse. Daar waar het aantal teamspelers in de reguliere competitie drie is, bestaat het team in de duo competitie uit twee spelers. Per wedstrijd zijn er 5 punten te verdelen. Een competitie duurt 10 wedstrijden (5 uitwedstrijden, 5 thuiswedstrijden).
Duo team 1, bestaande uit Ben van Beekom, Lorenzo van Kekem en Jan Nugteren behaalden in totaal 39 punten. Dat zijn 4 punten meer dan dat de naaste concurrent Dordrecht 7 heeft weten te verzamelen. Tot aan de laatste wedstrijd bleef de strijd om het kampioenschap bloedstollend spannend. Beide teams troffen elkaar in de allerlaatste wedstrijd. De stand op dat moment was 34 punten voor HBM/Taveri, 35 punten voor Dordrecht. In de wetenschap dat de thuiswedstrijd met 4-1 verloren ging, togen de Taverianen richting Dordrecht met het doel om lekker te gaan spelen en dan te zien waartoe ze in staat zouden zijn. Dat bleek de juiste instelling. De Dordtenaren werden verslagen met maar liefst 5-0! Hiermee werd het team terecht kampioen.
De voorjaarscompetitie gaat eind januari weer van start. De heren van duo team 1 mogen het dan een klasse hoger gaan proberen.   

 

Heet van de naald

01.12: Corona-protocol recent vernieuwd
02.12: vernieuwing inhoud website onderweg

Bardiensten

Zolang de bar gesloten is, zijn er geen bardiensten...

Webmaster

webmastert

Hoofdsponsor

HBM