27 | 02 | 2020
Hoofdmenu
Competitie
Deelnemers DAT 20171024

Aangemeld:
De DAT van 24 oktober gaat helaas niet door.

Update: 23 oktober 2017, 14:30 uur

Verslag team 2

Van onze verslaggever Rutger,

Lang niets vernomen van de verrichtingen van team 2. Een laatste woord hierover is in een verslag van ons derde team te vinden dat strijdt voor lijfsbehoud in de eerste klasse. Dan nu een trapje hoger naar de hoofdklasse (heerlijk zeg om dit ook eens te schrijven!). Het is al eerder geconstateerd dat het al een hele opgave is om onze spelers fit te krijgen en te houden in de hoofdklasse. Allerlei kwalen aan pezen van ellenbogen tot polsen zorgen ervoor dat in wisselende samenstellingen moet worden gespeeld en in team 2 is dat niet anders. De eerste competitiewedstrijd thuis tegen Docos was zoals ik van insiders heb vernomen een geweldige opsteker om de competitie te openen. 4 – 6 verlies. Als leek wil je volgens mij het hoogst haalbare in de top dus ik denk dan niet gelijk aan een 4 – 6 nederlaag. Het begin was dus wel aardig te noemen, te meer een dag later al direct tegen een kampioenskandidaat moest worden aangetreden en dan is het wel zo lekker de nederlaag van 9 – 1 tegen Scyedam direct maar toe te schrijven aan de fysieke ongemakken, want twee dagen achter elkaar spelen op dit niveau is toch echt teveel van het goede.

Ik bespaar mezelf tijd en moeite om niet alle verrichten van team 2 in de competitie te noemen, daarvoor hadden de boys ZELF gewoon een leuk stukkie moeten schrijven, zo moeilijk is dat niet, je hoeft er immers niet voor te lopen. Leuk puntje om nog even te noemen is het feit dat volgens mijn analytisch vermogen team 2 de geruststellende kansen voor lijfsbehoud in eerste instantie zelf om zeep heeft geholpen door wat ongelukkige keuzes te maken voor invallers zonder de invallers hiermee te kort te doen. Het team had zomaar mee kunnen strijden in de play-offs in plaats van in de play-outs, lekker belangrijk, het doel is inmiddels toch bereikt met handhaving, toch een puike prestatie.

De laatste wedstrijd is afgelopen vrijdag gespeeld in de jongste samenstelling van het seizoen. Kopman Sami mocht met invallers Laurens en Rutger thuis aantreden tegen Avanti. Marco houdt nog steeds een slag om zijn arm en John heeft thuis twee kinderen te verzorgen. Het werd eigenlijk best een acceptabel resultaat met wedstrijden die naar vermogen werden gespeeld. Sami wint er twee en krikt zijn percentage verder op en Laurens en Rutger winnen games op hoofdklassenniveau. Ik denk dat we tevreden mogen zijn op deze avond. Het was gezellig en leuk en dat is het belangrijkste. Overigens werden we op onze wedstrijdtafel geflankeerd door team 1 en 3, dat is bijzonder vanwege het feit dat de TC is opgericht en in die commissie hebben twee leden zowel links als rechts van onze tafel hun ogen de kost kunnen geven. We verwachten binnenkort dan ook een telefoontje voor een nieuw te vormen team op hoofdklassenniveau.

Heet van de naald

25.10: team 1 op koers voor play-off's

 

Bardiensten

17.01: Jeftha
23.01: Gianfranco
24.01: John
30.01: Gert
31.01: Ernst
06.02: Nolda
07.02: Edwin
13.02: Anton
14.02: Hans
20.02: Ruud
21.02: Rutger
27.02: Jan
28.02: Sander
05.03: Nasier
06.03: Peter
12.03: Wilco
13.03: Patrick
19.03: Mamouka
20.03: Ward
26.03: Maia
27.03: Stefan

Webmaster

webmastert

Hoofdsponsor

HBM