11 | 04 | 2021

Verslag team 1

Van onze verslaggever Robert,

De doelstelling om na zeven wedstrijden in het linkerrijtje te staan en zo mee te doen aan de play-offs begint voor team 1 steeds meer realiteit te worden. De wedstrijd van afgelopen zaterdag kon gerust als 'topper' worden omschreven. De nummer één tegen de nummer drie van de ranglijst. Vooraf was het duidelijk: Rijnsoever mét Roald van der Landen is heel anders dan Rijnsoever zonder Roald van der Landen. Roald is een begenadigde speler met een B-licentie die, met zijn 1e divisie-niveau, niets in de hoofdklasse te zoeken heeft. Roald is dus normaal gesproken goed voor vier punten. Rijnsoever is de degradant uit de derde divisie en in het verleden is tegen dit team nooit een goed resultaat behaald. In de najaarscompetitie van 2012 (toen Rijnsoever kampioen werd), werd tegen hetzelfde team in de uitwedstrijd een 7-3 nederlaag geleden. De geblesseerde Patrick werd toen vervangen door Marco (1 overwinning), Bram bleef puntloos en Robert was goed voor twee punten. We mogen stellen dat Carlo voor Bram een verzwakking van het team is maar gecompenseerd wordt door Patrick voor Marco. Alles beter dan een nederlaag van 7-3 is dus winst!

Patrick opende tegen Casper Smit en won in vier games. Robert speelde goed tegen Roald maar het verschil was veel te groot. Carlo was niet goed genoeg tegen Anne ten Hove dus werd het dubbel met een 2-1 achterstand begonnen. Patrick en Robert speelden goed, nee fenomenaal. Een duidelijke 3-0 stond na afloop op het formulier, volgens Robert het beste dubbel dat hij ooit met Patrick had gespeeld. Na de pauze scoorde Roald de ingecalculeerde twee punten (al was Carlo zeer dicht bij gamewinst) maar daarmee was de koek op voor de Katwijkers. Carlo won op indrukwekkende wijze van Casper en ook Robert en Patrick wonnen hun potjes. Een 6-4 overwinning derhalve. We gaan Rijnsoever in de stand voorbij en zijn koploper Papendrecht tot één punt genaderd.

Carlo begint met de week beter te spelen (hij heeft al twee keer zoveel potten gewonnen als vorig seizoen in het tweede), Robert begint langzaam in vorm te komen en Patrick (als ie heel blijft) blijft z'n potjes winnen. Het kunnen nog leuke weken worden...

 

 

Heet van de naald

01.12: Corona-protocol recent vernieuwd
02.12: vernieuwing inhoud website onderweg

Bardiensten

Zolang de bar gesloten is, zijn er geen bardiensten...

Webmaster

webmastert

Hoofdsponsor

HBM