26 | 02 | 2021

Donatie Fonobori

Van onze verslaggever Ruud,

Taveri bruist al 40 jaar. Sinds de oprichting in augustus 1977 wil Taveri een vereniging zijn voor zowel recreatieve als prestatiegerichte tafeltennissers, jeugd en senioren. Daarbij hoort goed materiaal om te kunnen spelen en om te trainen.
In dit jubileumjaar is de ambitie onverminderd aanwezig om de vereniging op te bouwen en te laten bloeien. En vandaag is daarin een grote stap gezet.
Stichting Fonobori heeft een aanvraag van Taveri gehonoreerd voor de aanschaf van twee tafeltennistafels, 16 batjes en een televisie in de kantine. Het gaat om een maximale donatie van maar liefst 2600 euro! Met de aanschaf van dit materiaal kan Taveri de komende jaren vooruit en met de televisie ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor de club.

De stichting Fonobori (www.fonobori.nl) is een Ridderkerkse stichting die in 2009 is voortgekomen uit de stichting Noordhave. De overgebleven fondsen uit die stichting vormen nu de financiële middelen van de nieuwe stichting Fonobori met als breder doel het maatschappelijke en culturele welzijn van de inwoners van Ridderkerk te bevorderen. De naam Fonobori is een acroniem van: Financiële Ondersteuning Noordhave Bolnes Ridderkerk. De stichting zette zich jarenlang in voor de huisvesting van ouderen in Bolnes. Omdat de stichting Fonobori van oorsprong het meest begaan is met het welzijn van ouderen binnen de wijk Bolnes, zullen initiatieven vanuit die hoek de hoogste prioriteit krijgen in honorering. Maar ook projecten gericht op andere doelgroepen of uit andere wijken binnen Ridderkerk maken kans op financiële steun van de stichting.

Heet van de naald

01.12: Corona-protocol recent vernieuwd
02.12: vernieuwing inhoud website onderweg

Bardiensten

Zolang de bar gesloten is, zijn er geen bardiensten...

Webmaster

webmastert

Hoofdsponsor

HBM